Resultatorienteret Key Account Manager med erfaring fra vindindustrien

Megatrade A/S søger en Key Account Manager med reference til selskabets CCO.

Dit ansvar er at varetage og udbygge vores stærke position, indenfor salg af industrikomponenter til vindmølleindustrien.

Energisegmentet er strategisk vigtigt for Megatrade, og efterhånden som energiomstillingen accelererer, har vi en fantastisk mulighed for at udvikle og udvide vores arrangement til både eksisterende og nye kunder ved at bringe vores innovative løsninger til markedet.

Vores vision er at være branchens førende inden for sourcing af komponenter. Det hastigt voksende vindenergisegment er det primære fokus for netop denne rolle og derfor leder vi efter en Key Account Manager til at håndtere nogle af verdens førende aktører, samt deres underleverandører. Rollen omfatter naturligvis også opsøgende salg til andre aktører indenfor vind industrien.

Vi søger en dynamisk og selvkørende, professionel KAM med solide erfaringer indenfor arbejdet med store accounts og med stærke egenskaber til at motivere og påvirke andre indenfor komplekse organisationer. En solid teknisk baggrund er en klar fordel i denne rolle, da du vil være aktiv i at drive produktsalget på tværs af hele værdikæden inden for dette segment.

Din dokumenterede erfaring med salg og/eller forretningsudvikling af tekniske produkter og løsninger vil være afgørende for at tage vores forretning til næste niveau.

Hovedansvar:

  • Key Account Management: Du vil fungere som det primære kontaktpunkt for vores nøglekunder i vind industrien. Din opgave bliver at opbygge betroede relationer inden for kundeorganisationer på globalt plan, forstå deres krav og levere effektive løsninger til at opfylde deres behov.
     
  • Forretningsudvikling: Du vil være ansvarlig for at identificere nye forretningsmuligheder på tværs af hele værdikæden af disse kunder. Analysere markedet, genkende tendenser og udvikle strategier for at udvide vores produkt- og servicetilbud for at vinde markedsandele.
     
  • Salgsstrategi: I tæt samarbejde med dine kollegaer i Development & Technic, Purchase, og Customer Service vil du udvikle salgsstrategier og planer for at maksimere omsætningsvækst og kundetilfredshed. Du vil identificere markedspotentialer, sætte mål og implementere tiltag for at nå dem.
  • Forhandlinger: Du har hovedansvaret for forhandlinger med dine kunder og for at etablere globale kontrakter, priser og vilkår, overvåge kontraktlukning og sikre, at alle aftalte betingelser er opfyldt. Alle relevante oplysninger og kundeforhold skal naturligvis dokumenteres i selskabets CRM-system.
  • Kundetilfredshed: Tilsikre, at de tilbudte produkter og tjenester lever op til kundernes forventninger og krav. I tilfælde af problemer, vil du være det vigtigste kontaktpunkt som sikrer hurtig og effektive løsning til kunden.
     
  • Udbud og større tilbudsopgaver: Du har solid erfaring i udarbejdelse og besvarelse af internationale tenders og kan sammen med det øvrige team, overholde skarpe deadlines for besvarelse.

Erfaringskrav:

Erfaring fra vind industrien: Relevant erfaring hvad enten det er inden for salg, key account management eller et andet relateret område. Du har en solid forståelse af branchen, dens interessenter og tendenser.

Salgsevner: Du har en dokumenteret track record i at opbygge og vedligeholde forretningsforbindelser og sælge produkter og tjenester. Du har gode forhandlings- og præsentationsevner.

Analytisk tænkning: Du kan analysere komplekse markeds- og kundeoplysninger og udlede strategiske beslutninger ud fra det. Du har flair for tal og kan udføre datadrevne analyser.

Teknisk baggrund: Du har en solid forståelse for teknik, og har gode evner for at tillære dig ny viden.

Fleksibilitet: Der er ikke 2 dage som er ens på en arbejdsuge, og du skal være klar til at agere både på vores kontor i Hvidovre, men også have en del fysiske kundebesøg, kombineret med online møder med kundernes divisioner på den globale markedsplads. Det er vigtigt, at du er i stand til at skabe dyb forståelse af de globale kundekrav, samtidig med, at der udvikles en familiær relation og atmosfære.

Teamspiller: Du nyder at arbejde i et team og kan effektivt samarbejde med forskellige afdelinger, hvilket fremmer et positivt og samarbejdende arbejdsmiljø.

Sprogfærdigheder: Flydende dansk og engelskkundskaber (mundtligt og skriftligt) er påkrævet og tysk vil være en væsentlig fordel.

Hvad du kan forvente af os:

  • En venlig, familiær atmosfære baseret på inklusion og mangfoldighed
  • En kultur kendt for respektfuld interaktion, etisk adfærd og integritet
  • Potentiale for at se dine ideer blive realiseret og få indflydelse
  • Nye udfordringer og en foranderlig hverdag
  • Et stærkt team som støtter dig i din dagligdag

Vi tilbyder:

  • God løn efter kvalifikationer
  • Bonusaftale
  • Firmabil eller biltilskud med kørselsgodtgørelse
  • Firmabetalt internet og mobil
  • Pensionsaftale
  • Sundhedssikring

Hvis du kan se dig selv i denne spændende rolle og det er dit naturlige næste skridt i din karriereudvikling, så send dit CV og en motiveret ansøgning til Chief Commercial Officer Jesper Mølbach Thomsen på jmt@megatrade.dk. Skulle du have yderligere spørgsmål er du også velkommen til at kontakte Jesper på +45 2053 0047.

 


Megatrade A/S blev grundlagt i 1970'erne og har i år 50-års jubilæum.

Vores virksomhed er en af Danmarks førende leverandører af industri komponenter til danske og internationale kunder.

De sidste 5 årtier har Megatrade haft en række internationale agenturer på det danske marked, hvor vi blandt andet har eneforhandling af højkvalitetsløsninger. Ud over disse agenturer har vi et bredt sortiment af produkter fra en lang række internationale leverandører kombineret med vores egne produkter som vi sourcer fra hele verden.

For at tilsikre vores kunder de mest optimale løsninger, tilbyder vi ligeledes også udvikling og fremstilling af kundespecifikke produkter

Megatrades sortiment består i dag af ca. 10.000 varenumre.